Paella Valenciana
Ingredients per a 4 persones:
400 grams de conill.
400 grams de pollastre.
250 grams de mongetes verdes.
150 grams de tavella.
150 grams de garrofó.
1 tomàquet madur.
500 grams d’arròs.
8 cullerades d’oli.
Pebre vermell Dolç.
Safrà.
Sal.
Preparació:
En una paella al foc tirem l’oli.
Un cop calent posem la carn trossejada, la sofregim bé i afegim les mongetes tendres, el garrofó i la tavella.
Seguim amb el sofregit uns vuit minuts i tirem el tomàquet ratllat.
Movem una mica i afegim l’arròs, un pessic de pebre vermell, el safrà i l’aigua.
En bullir, ajustem de sal.
Un cop calent posem la carn trossejada, la sofregim bé i afegim les mongetes tendres, el garrofó i la tavella.
Seguim amb el sofregit uns vuit minuts i tirem el tomàquet ratllat.
Movem una mica i afegim l’arròs, un pessic de pebre vermell, el safrà i l’aigua.
En bullir, ajustem de sal.